top of page

Group

Public·18 members

Madagaskar3sinkroniziranonahrvatskionlinegledanje


Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi - Recenzija i Gdje Gledati Online
Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi je treći nastavak popularne animirane franšize o četiri životinjska prijatelja koji pokušavaju vratiti se u svoj zoološki vrt u New Yorku. U ovom dijelu, oni se nađu u Europi, gdje se pridruže putujućem cirkusu kako bi pobjegli od opasne policajke koja ih želi uhvatiti. Film je pun humora, akcije, avanture i glazbe, a oduševit će sve ljubitelje animacije i životinja.


Radnja filma
Film počinje u Africi, gdje Alex lav, Marty zebra, Gloria nilski konj i Melman žirafa čekaju pingvine da im poprave avion kako bi se vratili u New York. Međutim, pingvini su otišli u Monte Carlo kako bi se kockali i zaradili novac za svoj plan. Alex i ostali odluče ih slijediti, ali usput privuku pažnju francuske policajke Chantel DuBois, koja je opsjednuta lovom na egzotične životinje. Ona ih progoni po cijelom gradu, ali oni uspiju pobjeći zahvaljujući kralju Julien lemuru, Maurice majmunu i Mort mišu, koji su također došli u Europu.
Madagaskar3sinkroniziranonahrvatskionlinegledanjeAlex i njegovi prijatelji se skrivaju u vlaku koji prevozi cirkusku trupu. Oni upoznaju nove likove, kao što su Vitaly tigar, Gia jaguar, Stefano morski lav i Sonya medvjedica. Oni im kažu da idu u Rim i London, gdje će nastupiti pred američkim promotorom koji im može osigurati turneju po Americi. Alex i ostali se pretvaraju da su cirkuske zvijezde i pridruže im se na putovanju. Međutim, oni ubrzo shvate da cirkus nije ono što je nekad bio, jer su životinje izgubile svoju strast i vjeru u sebe. Alex odluči im pomoći da povrate svoj duh i naprave najbolju predstavu ikad.


Nažalost, DuBois ih ne odustaje od potjere i uspijeva ih pronaći u Rimu. Ona sabotira njihov nastup i pokušava uhvatiti Alexa. Ona ga ranjava strijelom s uspavljujućim sredstvom i odvodi ga u svoj kamion. Međutim, Alexovi prijatelji ga spase i pobjegnu s njim. Oni odlaze u London, gdje se pripremaju za zadnji nastup pred promotorom. Alex se oporavi od ozljede i ohrabri svoje nove cirkuske prijatelje da pokažu svoje talente. Oni izvedu spektakularnu predstavu koja oduševi publiku i promotora. On im ponudi ugovor za turneju po Americi, ali oni ga odbiju jer su shvatili da su sretniji kao cirkuska obitelj.


Alex i njegovi prijatelji se također odluče ostati s cirkusom, jer su našli svoj novi dom i ljubav. Oni se pozdrave s pingvinima, koji su zaradili puno novca na kocki i odlaze na svoje sljedeće avanture. Film završava s Alexom i ostalima koji uživaju u cirkuskom životu i putovanju po svijetu.


Recenzija filma
Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi je zabavan i dinamičan film koji nudi mnogo smijeha i uzbuđenja. Film je vizualno impresivan, s bogatom i šarenom animacijom koja dočarava različite lokacije i atmosfere. Film također ima odličnu glazbu, koja uključuje poznate pjesme kao što su "I Like to Move It", "Afro Circus" i "Firework". Film je pun simpatičnih i zanimljivih likova, koji imaju svoje osobnosti i karakteristike. Film također ima dobru poruku o prijateljstvu, obitelji, snovima i pripadanju.


Film je namijenjen djeci i odraslima, jer ima humora i akcije za sve uzraste. Film je također pogodan za gledanje s obitelji i prijateljima, jer nudi mnogo zabave i veselja. Film je jedan od najboljih animiranih filmova u posljednjih nekoliko godina, jer ima sve što jedan dobar film treba imati: dobru priču, dobre likove, dobru glazbu, dobru animaciju i dobru poruku.


Gdje gledati online
Ako želite gledati Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi online na hrvatskom jeziku, imate nekoliko opcija. Jedna od njih je da posjetite web stranicu [MojTV.hr], gdje možete pronaći informacije o filmu, kao i linkove za online gledanje. Na ovoj stranici možete gledati film besplatno ili uz malu naknadu, ovisno o izvoru. Druga opcija je da preuzmete film s neke od web stranica koje nude download sadržaja, kao što su [MediaMeet.com] ili [Strikingly.com]. Na ovim stranicama možete pronaći linkove za download filma u različitim formatima i kvalitetama. Međutim, morate biti oprezni jer neke od ovih stranica mogu sadržavati viruse ili nelegalne sadržaje. Stoga vam preporučujemo da koristite antivirusni program i provjerite legalnost sadržaja prije preuzimanja.


Nadamo se da vam je ovaj članak bio koristan i da ćete uživati u gledanju Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi online na hrvatskom jeziku. Ako vam se film svidio, podijelite svoje mišljenje s nama u komentarima.
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page